Med digtet nedenfor fortæller vi historien om to studiekammerater der mødte hinanden tilfældigt på bygningskonstruktøruddannelsen i Horsens. Begge har vi gået med egne tanker om egen tegnestue med fokus på bæredygtigt byggeri, men efter to projekter, en artikel og en vundet konkurrence fandt vi ud af, hvor godt vi spiller hinanden op som team. Derfor var der ingen tvivl om, at vi skulle slå ideerne og passionen sammen og opstarte en tegnestue med egen agenda.

Grøn agenda er for os hvordan rum opleves. Følelsen af rummet skal opleves rar, hvad enten det er alene eller i samvær med andre.

Vi vil gerne passe på vores natur og de ressourcer der er til rådighed, og da vi går op i byggeri, og har viden i faget som bygningskonstruktør, så har vi også et ansvar for at bruge denne viden til at forsøge at gøre det bedre og agere ansvarsbevidst overfor samfundet.

Vi står for at skabe bæredygtigt byggeri som er simpelt, gennemtænkt, ærligt og smukt. Med Mias spidskompetencer indenfor det analytiske og skitsering kombineret med Benediktes evner til 3D visualisering og foto, komplementerer vi hinanden rigtig godt. Særligt den fælles energi og drive som skabes i processen, gør hverdagen sjov og spændende. Alt dette er med til at skabe nogle gode og gennemarbejdede projekter.

”På grund af corona, kom Mia ikke til Barcelona.
I stedet mødte hun Benedikte, en ny tid var i sigte.
Egne tanker, blev til fælles anker.
Der blev tændt et bål, samme fremtidsmål.
Bæredygtig variation, er vores destination.
Proces, tegning og kommunikation, en stor del af vores præstation.
Hvis I som os, værner om vores jord.
VELKOMMEN, vi laver tegning på vores kontor.”

IMG_8279-2